Дебитна карта MasterCard от Пощенска банка с новооткрита спестовна сметка „Мега”

07 Декември 2009 г.,zastrahovatel.com

По случай предстоящите празници всеки клиент, открил спестовна сметка „Мега” в  Пощенска банка през декември и януари 2010 г., може да получи и международна дебитна карта MasterCard Стандарт. Картата се издава безплатно към разплащателна сметка и е освободена от такси до края на април 2010 г. Спестовната сметка „Мега” може да се открие в лева, евро или щатски долари при лихва съответно 6% (лева), 4% (евро) и 3,5% (щатски долари). Основното предимство на спестовната сметка е свободата да внасяш и теглиш средства по всяко време без това да се отрази на лихвата по нея.

 

Припомняме ви, че спестовна сметка „Мега” на Пощенска банка спечели голямата награда за „Финансов продукт на годината” и наградата в категория „Депозитни продукти и влогонабиране” на тазгодишното издание на специализираното финансово изложение „Банки, Инвестиции, Пари”.

 

Международните дебитни карти MasterCard са част от картовото портфолио на Пощенска банка. Тегленията и разплащанията с карти MasterCard се извършват в реално време и клиентът има достъп до всички свои средства веднага след тяхното постъпване. Друго предимство на картите е възможността за обвързване към няколко разплащателни и спестовни сметки без значение от валутата на съответната сметка. Дебитните карти MasterCard могат да бъдат използвани на банкомати и ПОС в цял свят и за интернет разплащания. Международните дебитни карти на Пощенска банка са с широка приемственост и се приемат в над 210 държави, 25 милиона търговски обекта и 1 милион банкомата в страната и чужбина.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки