Д Банк откри нов финансов център в Стара Загора

01 Декември 2009 г.,zastrahovatel.com

Д Банк откри за клиентите финансов център в Стара Загора, добавяйки още едно звено към своята развиваща се клонова мрежа. Следвайки стандартите си за отлично, индивидуално обслужване и качествени продукти, Банката ще предоставя за физически лица депозити при изключително изгодни условия, кредити, дебитни и кредитни карти, левови и валутни преводи, С.У.И.Ф.Т., Уестърн юниън и он-лайн банкиране,  а за бизнеса – кредитни продукти, гаранции и акредитиви, факторинг, инвестиционно посредничество, съдействие при реализация на проекти от ЕС и общините и др.

Клиентите ще ползват също финансови консултации при управлението на инвестициите им и вземането на бизнес решения, както и съдействие за диверсифициране и увеличаване на доходите им и прилагането на изгодни стратегии за тяхното нарастване, отбеляза председателят на НС на Банката, доц. Стоян Александров.

Новият финансов център в Стара Загора се намира на ул. Цар Симеон Велики 157, тел. (042) 91 06 10 и факс (042) 91 06 15.

Неотдавна Д Банк разкри в София нов финансов център (ФЦ) на бул. „Христо Ботев”, офис в ж. к. „Люлин” до Кооперативния пазар и офис на бул. „Ал. Стамболийски” 163; ФЦ в Шумен на ул. „Ал. Константинов 3”; два офиса във Варна – в хипермаркет „Билла” на ул. „Цар Иван Срацимир” 2 А и на ул. „Чаталджа” 20; ФЦ в Добрич на ул. „Батак” 7; в Бургас – ФЦ в ж.к. „Славейков” бл. 125 и офиси на бул. „Демокрация”, бл. 117 и на ул. „Булаир” 9, както и в Момчилград на ул. „Гюмюрджинска” 34. Предстои откриването на нови финансови центрове в Хасково, Плевен, Търговище, Пловдив и други важни локации в страната.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки