Пощенска банка предлага жилищен кредит „Сигурен дом” с фиксирана лихва

16 Октомври 2009 г.,zastrahovatel.com

Пощенска банка предлага нов жилищен кредит „Сигурен дом” с лихва от 7,9% за кредити в евро, която е фиксирана за първите две години. Максималният размер на кредита e 500 000 евро, а най-дългият срок за погасяване е 35 години.  Жилищният кредит може да бъде използван за покупка, ремонт и подобрения, строеж или довършителни работи по жилищни имоти, както и за рефинансиране. Финансовата институция повиши и максималното финансиране до 80% от стойността на жилището.

 

„Пазарът на жилищните кредити започна да се възстановява, но сега повече от всякога клиентите ще отдават първостепенно внимание на сигурността, когато правят сериозни, дългосрочни инвестиции. Кредит „Сигурен дом” е разработен специално, за да предостави на клиентите ни сигурни и предсказуеми условия в настоящата предизвикателна икономическа среда. Фиксираната лихва на кредита предпазва от потенциални промени в лихвените равнища и позволява по-прецизно планиране на разходите, което вярваме, че клиентите ще оценят”, коментира Петя Димитрова, изпълнителен директор на Пощенска банка.

 

Кредит „Сигурен дом” има множество допълнителни предимства. Пощенска банка  предлага към своите жилищни кредити и уникалната за нашия пазар застраховка „Безработица и живот”. Застрахователният пакет дава на клиентите допълнителна сигурност в случай на непредвидени събития в живота им, като покрива месечните вноски или пълния размер на кредита. Пакетът покрива риск от загуба на работа, трайна или временна нетрудоспособност и загуба на живот. В допълнение всички получатели на новия жилищен кредит могат безплатно да активират услугата „Интернет банкиране”, която ще им позволи да следят състоянието на своите сметки, дати на падеж на кредита, месечните си вноски и транзакции. Кредитоискателите могат да кандидатстват и за  кредитна карта American Express, освободена от годишна такса за първата година.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки