Пощенска банка и Американ Експрес подписаха ново петгодишно споразумение

24 Септември 2009 г.,zastrahovatel.com

Пощенска банка и Американ Експрес подписаха ново петгодишно споразумение за партньорство, с което банката ще е ексклузивен издател на кредитни карти Американ Експрес в България. Документът бе подписан от Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка, и Дебра Дейвис, генерален мениджър на „Международни мрежови услуги” на Американ Експрес за Западна, Централна и Източна Европа. Пощенска банка и Американ Експрес стартираха своето партньорство през 2004 г., когато двете финансови институции подписаха първото си споразумение. По сила на договора банката получи право да предлага кредитни карти Американ Експрес както на своите клиенти, и да приобщава търговци в международната мержа на Американ Експрес.

 

През изминалите пет години Пощенска банка успя да наложи водещата кредитна карта в света сред потребители и търговски партньори у нас. През август е отчетен 40% ръст в броя кредитни карти с логото на Американ Експрес в страната спрямо същия месец през миналата година.  Към момента броят на издадени кредитни карти Американ Експрес  е 221 000 в България.

 

Много съм доволен, че продължаваме нашето партньорство, защото то е голям успех и за двете компания, но най-вече за клиентите ни”, каза Антъни Хасиотис по време на подписването. “Широката ни клиентска и клонова мрежа и добрият опит на Пощенска банка на местния пазар позволиха на много български потребители на финансови услуги да се възползват от предимствата на кредитните карти Американ Експрес”.

 

За нас е удоволствие да продължим партньорството си с Пощенска банка. Ще продължим да работим усилено, за да предлагаме на картодържателите си продукти, които им позволяват гъвкави плащания и предимства, които отговарят на техните ежедневни финансови нужди – без значение дали те са в България или в чужбина”, заяви Дебра Дейвис. „Последните 5 години минаха под знака на едно отлично партньорство. Убедена съм, че заедно ще имаме още много нови постижения”.

 

В България Пощенска банка е ексклузивен издател на Златна Американ Експрес, Американ Експрес и Юролайн Американ Експрес кредитни карти. Притежателите на тези карти са динамични потребители със средни и високи доходи, които търсят гъвкави финансови решения.

 

Продуктите от портфолиото на Американ Експрес предлагат широка гама от предимства. Картите се издават без допълнителна първоначална такса, а при покупки картодържателите ползват до 55 дни безлихвен гратисен период. Специализираният каталог „Американ Експрес Селектс” предлага отстъпки до 10%, както в избрани магазини в България, така и в търговски локации по целия свят. Центърът за обслужване на кленти работи денонощно седем дни в седмицата, а избирането му е абсолютно безплатно от всяка точка на света. Картодържателите на Американ Експрес могат да следят движенията по своята карта на всякъде по света. Това е възможно чрез известяване при транзакции с електронна поща или кратки текстови съобщения, както и с електронно месечно извлечение. Кредитните карти предлагат и редица други предимства като застраховка при пътуване, застраховка на закупени стоки срещу кражба и повреда, безплатна услуга „Пътна помощ” при пътуване в България и други.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки