Отстъпки до 10% в над 280 търговски обекти в цялата страна за картодържатели на EuroLine American Express

20 Юли 2009 г.,zastrahovatel.com

До 10% отстъпка под формата на пари обратно по кредитната карта получават притежателите на EuroLine American Express при покупки в над 280 търговски обекта, обозначени със специални знаци. Притежателите на кредитните карти могат да ползват преференциалните предложения в търговската мрежа в цялата страна.

 

Отстъпката се получава автоматично по кредитната карта . Предложенията обхващат разнообразни стоки и услуги и са валидни за едногодишен период, считано от средата  на годината. Предложенията са част от новото издание на годишния каталог с отстъпки на Пощенска банка, валиден за притежателите на кредитни карти EuroLine American Express.

 

В каталога участват магазини за дрехи, обувки, бельо и аксесоари в цялата страна като Andrews Fashion Studio, Kensol и Skiny. От специални условия могат да се възползват и клиентите при покупка с кредитна карта на нова техника като климатици, електроуреди, компютри, мобилни телефони, както и на мебели и аксесоари дома в магазини като Como или Intesa. В пакета от предложения са включени и избрани автоцентрове, като при тях отстъпката варира между 5 и 7%.

 

Преференциални условия от EuroLine American Express се предлагат и при използването на услугите на пластичната хирургия, както и при фризьорски и spa процедури. Специалната оферта е предназначена и за редица заведения и ежедневните покупки на картодържателите в  гурме супермаркети Елемаг. В предложението се включват и В предложенията се включват и редица хотели в цялата страна, подходящи както за бизнес пътувания и срещи, така и за почивки през цялата година.

 

Повече информация за търговските обекти, включени в годишния каталог на EuroLine American Express, може да се види на сайта на Пощенска банка или на www.americanexpress.bgИзпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Икономика на застраховането"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,