Притежателите на кредитни карти от Пощенска банка ще почиват на море у нас с отстъпки

15 Юли 2009 г.,zastrahovatel.com

Пощенска банка стартира лятна промоция „На море в България”. Специалната оферта предлага атрактивни условия на притежателите на кредитни карти American Express, EuroLine American Express и Visa, издадени от банката, решили да почиват по българското Черноморие. Картодържателите на финансовата институция ще се ползват с до 15% отстъпки в над 40 търговски обекта за покупки и услуги, заплатени с кредитна карта. Промоцията е валидна до края на месец септември, а търговските обекти включват хотели, ресторанти и магазини в Слънчев бряг, Златни пясъци, Созопол, Несебър, Поморие, Варна, Бургас и др.

 

С промоционалната кампания „На море в България” Пощенска банка продължава активното си партньорство с туристическия бранш, за което беше отличена като „Най-добра банка в туризма за 2008 г.” от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

 

Пощенска банка има една от най-развитите мрежи в страната за приемане на плащания с кредитни и дебитни карти с повече от 9 000 търговски обекти. Банката е ексклузивен издател на кредитни карти American Express в България.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999
orange_li
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012