ОББ спечели приза “Банка на годината 2008”

09 Юли 2009 г.,zastrahovatel.com

Обединена българска банка (ОББ) получи наградата на вестник “Пари” “Банка на годината 2008”. Призът беше връчен лично от президента на Република България Георги Първанов на специална церемония снощи в Гранд хотел София. Още няколко банки бяха удостоени с награди в различни категории. УниКредит булбанк получи приза за “Пазарен дял”. В категория “Динамика и развитие” наградата отиде при “МКБ Юнионбанк”, а в категория “Ефективност” – при “Българо-американска кредитна банка” (БАКБ). Призът “Банка на клиента” пък получи “Първа инвестиционна банка”, която е се е наредила на първо място в тази категория след гласуване в интернет. През тази година за първи път се връчва и награда за “Най-дибър чуждестранен банков клон”. Тя отиде при “Алфа Банк – клон София”.

По време на церемонията Управителният съвет на БНБ получи специална награда за запазване на стабилността на финансовата система и валутния борд. Тя беше получена от управителя на БНБ Иван Искров.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки