„БУЛ ИНС” намали цените по Каско застраховките

24 Юни 2009 г.,zastrahovatel.com

Намаляването на цената е не за сметка на по-ниската сигурност, а за сметка на вътрешните резерви

„БУЛ ИНС” е първото застрахователно дружество, което откликва адекватно на случващото се на пазара. В резултат на световната финансова и икономическа криза се наблюдава остър спад в икономиката ни и свиване на потреблението. Много от клиентите на дружеството изпитват временни финансови затруднения. След направения анализ на финансовата и икономическа ситуация в страната, Съветът на директорите на „БУЛ ИНС” реши да помогне на всички клиенти - физически и юридически лица, като предприе намаляване на цените и тарифите по застраховка „Aвтокаско” на автомобилите.

С новата тарифна политика „БУЛ ИНС” предлага намаляване на цената не за сметка на по-ниската сигурност, а за сметка на вътрешните резерви. Освен това се увеличава чувствително обхватът на автомобилите като възраст /от 3 на 5 години/, имащи право на ремонт в сервизи по избор, вкл. официалните сервизи. Дружеството предоставя възможности за изключителна гъвкавост при взимане на решение от страна на клиента, който може да избира между различни опции в зависимост от собствените си потребности. Предлагат се серия от бонуси и отстъпки, с които се стимулират клиентите - за сключена застраховка „Каско”, за сключена застраховка „Гражданска отговорност”, за еднократно плащане, за липси на щети, за корпоративни клиенти, за нов клиент. Компанията е помислила и за клиентите, притежаващи скъпи автомобили. Те ще могат да ползват следните услуги, които „БУЛ ИНС” предоставя: завеждане щета на място, изплащане на щети до 7 дни след представяне на необходимите документи, заместващ автомобил, наемане на автомобил, безплатна пътна помощ при покрит риск, както и на една безплатна пътна помощ до най близкия сервиз, без покрит риск.

С новите автомобилни застраховки „Хит каско”, „ВИП каско” и „Класик” „БУЛ ИНС” предоставя на своите клиенти възможността да изберат най-добрата си застрахователна защита на разумна цена.
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,