Специални предложения за лятната почивка към притежателите на кредитни карти American Express и EuroLine American Express

05 Юни 2009 г.,zastrahovatel.com

Пощенска банка предлага преференциални условия за всички свои картодържатели, заплатили лятната си почивка с кредитни карти American Express и EuroLine American Express. Финансовата институция предлага 10% отстъпка от цената на нощувките във ваканционно селище “Санта Марина”, един от най-новите и атрактивни комплекси в Созопол и в комплекс “Св. Иван Рилски” в Банско.

 

Картодържателите, избрали да пътуват извън страната по време на лятната си почивка, могат да ползват услугите на Tourist Service с 10% отстъпка от цената на хотелско настаняване в чужбина и 4% отстъпка от цената на туристическите пакети, предлагани от Астрал Холидейз.

 

Примамливо за предпочелите прохладата на КК Боровец е и специалното  предложение на хотел Ястребец Уелнес и СПА, където при направена резервация за 2 нощувки, третата нощувка е подарък. Eксклузивната оферта е валидна за притежатели на кредитни карти American Express Gold и American Express в периода от 1 юни до 30 ноември.

 

“Пощенска банка винаги се стреми да предоставя преференциални условия за своите клиенти в най-добрите обекти за почивка в страната и в чужбина. Оценка за нашите усилия в този посока е наградата на Пощенска банка за най-добра банка на годината в туризма за 2008 г., дадена ни от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация”, каза Севдалина Василева, началник на управелние „Потребителско кредитиране” в Пощенска банка.

 

Летните предложения на Пощенска банка за притежателите на карти American Express и EuroLine American Express са част от поредното издание на каталога American Express Selects с оферти за избрани търговски обекти. Предложенията включват и до 10% намаление в редица от най-луксозните заведения и ресторанти в столицата, партньори на банката.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки