Пощенска банка удължава промоция по срочни депозити в лева, евро и долари

03 Юни 2009 г.,zastrahovatel.com

Пощенска банка удължава промоцията си по срочни депозити за 1, 3, 6 и 12 месеца в лева, евро и щатски долари до края на юни, заради засиления интерес към офертата. Банката отчита най-голям интерес към новите 12-месечни депозити, които дават на клиентите годишна лихва 9,60% за спестявания в лева, 7,60% за евро и 6,60% за долари.

 

„Тази промоция предложи на всички клиенти, доверили спестяванията си на Пощенска банка, висока доходност, дори и за тези от тях, които са с по-малки възможности да спестяват” заяви Момчил Смърдански, началник на отдел „Депозити” във финансовата институция. „Заложихме на лоялността и на по-дългосрочната връзка между клиент и банка и затова наблюдаваме повишен интерес към едногодишните депозити”.

 

Промоцията е удължена до 30 юни 2009 г. Няма такса за откриване на депозита, обслужване или теглене на падеж, а минималната сума за откриване остава 250 валутни единици.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки