Спестовна сметка „Супер Мега” на Пощенска банка вече може да бъде открита и в долари

01 Юни 2009 г.,zastrahovatel.com

Пощенска банка вече предлага на клиентите си възможността да се възползват от атрактивните условия на продукта „Супер Мега” и за спестяванията си в долари. Така спестяванията в Пощенска банка в щатски долари вече ще носят на титулярите си лихва от 3,5% годишно. Едновременно с това клиентите на финансовата институция ще имат постоянен достъп до средствата си, което е основното предимство на спестовната сметка пред депозита.

 

„Разширихме обхвата на предложението „Супер Мега” в отговор на повишеното търсене на практични алтернативи за спестяванията в долари. Разбира се, продуктът ще продължи да се предлага и в лева и евро, също при много изгодна доходност за безсрочна сметка - 6% за спестяванията в лева и 4% за тези в евро”, уточни Момчил Смърдански, началник на отдел „Депозити” в Пощенска банка. 

 

Спестовна сметка „Супер Мега” на Пощенска банка спечели голямата награда за „Финансов продукт на годината” и наградата в категория „Депозитни продукти и влогонабиране” на тазгодишното издание на специализираното финансово изложение „Банки, Инвестиции, Пари”.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Имуществено и лично Застраховане"
Христо Драганов Марин Нейков, 2000
orange_li
"Основи на застраховането"
Йото Йотов, Боян Илиев, 2004
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,