Първа инвестиционна банка номинирана за световна банкова награда

13 Октомври 2008 г.,zastrahovatel.com

Първа инвестиционна банка е номинирана за наградите OSCARDS Awards 2008 със своя продукт ко-брандирана кредитна карта VISA vivatel-ПИБ в категория Лоялност (Европа), се съобщава на сайта на банката. Оскарите в областта на картовия бизнес се раздават в следните категории: лоялност и предимства, качество на услугата, дизайн и форма, предплатени карти и технологични възможности.

OSCARDS Awards 2008 за иновативни карти се организира от Publi-News с цел да отличи креативността и новаторството в картовия банков сектор. Предварителният подбор е поверен на Publi-News и на Altenor Consulting – консултантска компания, специализирана в областта на картови стратегии. Двете компании оценяват картови продукти на банки от целия свят и избират най-добрите във всяка категория. През ноември, когато е финалният кръг, експертно жури от международни банкови специалисти ще определи победителите във всяка категория. Церемонията по награждаване ще се състои на 17 декември 2008 г. в Париж, Франция, а главен спонсор е VISA Europe чрез Carte Bleue (Франция).

Ко-брандираната кредитна карта vivatel-ПИБ бе представена на българския пазар през първата половина на декември 2007 г. за пълнолетните лоялни клиенти на vivatel, които използват абонаментни услуги на телекома. Картодържателите на такава карта могат да плащат без такса на ПОС терминали и в интернет или да теглят кеш от банкомати. Клиентът може да получи до 100 безплатни минути в мрежата на vivatel в зависимост от оборота, натрупан за покупки чрез картата.

Ко-брандираните карти vivatel-ПИБ се издават с висок кредитен лимит (до 10 000 лв.) и имат дълъг гратисен период (до 60 дни). Ако клиентът погаси изцяло своето задължение в рамките на гратисния период, не се начислява лихва, което означава предоставен безлихвен кредит. През първата година картата няма годишна такса за поддръжка, а от втората тя е по-малка от тази на традиционните кредитни карти VISA.

Клиентите на ПИБ и vivatel, които са картодържатели на ко-брандираната карта, получават и много допълнителни бонуси – автоматично месечно погасяване на сметката към vivatel без такса, безплатно SMS известяване в реално време за всяка трансакция, направена с картата и безплатна международна медицинска застраховка, която се активира при използване на картата или роуминг извън страната. Годишният лихвен процент по кредита е по-нисък от този за стандартните на пазара и се отпуска без изискаване за доказан доход.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки