Първа инвестиционна банка награди медалистите ни от Пекин '08

29 Септември 2008 г.,zastrahovatel.com
Първа инвестиционна банка, генерален спонсор на Българския олимпийски комитет, връчи на тържествена церемония, състояла се в Гранд хотел София, парични премии на носителите на олимпийски медали от игрите, проведени това лято в Пекин

За първи път в спортната история на страната ни се връчват парични премии от страна на БОК, станало възможно с финансовата подкрепата на ПИБ. Премирани бяха не само родните олимпийци, но и двете ни медалистки от параолимпиадата от Пекин.

Паричните премии бяха преведени по картови сметки, като на олимпийските ни шампиони бяха издадени карти VISA Electron от ПИБ. Сумите са, както следва: Румяна Нейкова, златен медал, гребане – скиф – 20 000 лв.; Станка Златева, сребърен медал, борба свободен стил, – 10 000 лв.; Стела Енева, сребърен медал от параолимпиадата, хвърляне на диск – 10 000 лв.; Явор Янакиев , бронзов медал, борба класически стил – 6 000 лв.; Радослав Великов и Кирил Терзиев, бронзови медали, борба свободен стил – 6 000 лв. и Даниела Тодорова, бронзов медал от параолимпиадата, лека атлетика, хвърляне на копие – 6 000 лв.

Олимпийците подариха на Мая Георгиева, Изпълнителен директор на ПИБ, рамкирана тениска от официалните спортни екипи на българската делегация от Пекин`08, подписана от всички спортисти, взели участие в различните дисциплини на Олимпиадата.

Г-жа Георгиева сподели, че тениската ще бъде закачена в най-големия офис на Банката – този на бул. “Драган Цанков” в София, за да може да бъде видяна освен от служителите на ПИБ и от многобройните клиенти, които ежедневно посещават офиса.

През изминалата седмица беше официално открит и новия офис на ПИБ в Созопол, с което новооткритите офиси на Банката в страната от началото на годината стават 34.

В новия офис ще се предлагат всички продукти на ПИБ, като се очаква засилен интерес към потребителските кредити за всички клиенти на Банката, които получават трудовото си възнаграждение по сметка в ПИБ са 10.5% (БЛП за левове + надбавка) на годишна база.

ПИБ е една от малкото банки в България, чиито клонове обслужват граждани до 19.00 часа, включително и в събота. Онези, които не са успели да посетят банката през делничните дни, могат да посетят офиса на ПИБ в Созопол и в събота от 10:00 до 16:00 часа.

В момента финансовата институция разполага със 152 клона в цялата страна.

ВПИзпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Основи на презастраховането"
Радослав Габровски, 1998
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005