Промени в Управителния съвет на СИБанк АД

14 Август 2008 г.,zastrahovatel.com
Франк Тео Джилберт Мари Янсен e новия член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на ТБ Стопанска и Инвестиционна Банка АД-София.

Франк Тео Джилберт Мари Янсен e новия член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на ТБ Стопанска и Инвестиционна Банка АД-София.

Г-н Франк Янсен е бивш Главен изпълнителен директор на КВС Франция. Г-н Янсен ще представлява Банката заедно с който и да е друг изпълнителен директор, прокурист или търговски пълномощник.

Като член на Управителния съвет е заличен Димитър Иванов Кехайов.

Председател на Надзорния съвет на СИБанк е г-жа Цветелина Бориславова, а неин Главен изпълнителен директор - г-н Петър Андронов. Г-н Андронов заема длъжността от 1-ви март 2008г., съгласно решение на Надзорния съвет от 26-ти февруари 2008г. Той се присъедини към СИБАНК през април 2007г. като изпълнителен директор, отговарящ за управление на риска, финансова отчетност, анализи и планиране.

СИБАНК е част от KBC Груп от декември 2007г. С подкрепата на KBC като силен и стабилен акционер по отношение на капиталовите инвестиции, ноу-хау, обмен на знания и продукти, СИБАНК продължава да следва стратегията си и ще се съсредоточи върху бъдещото реализиране на концепцията за банково застраховане, както и върху растежа и развитието на банката в близко сътрудничество с ДЗИ. ДЗИ e българското дъщерно застрахователно дружество на KBC Груп. По-рано през 2007г. ДЗИ стана член на групата

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки