СИБАНК отчете над 70% ръст в размера на вложенията след старта на "Топ депозит"

29 Юли 2008 г.,zastrahovatel.com

Кампанията «Топ депозит» стартира в началото на юни и само за месец СИБАНК отчете над 70% ръст в размера на депозираните средства. Поради големия интерес към продукта, банката удължава срока на промоцията с още два месеца до 30 септември 2008 г. като запазва всички параметри на депозита.

Големият интерес към «Топ депозит» идва от възможността да се избегне инфлацията като лихвата по него се изтегли още в момента на откриването му или периодично по желание на клиента. В рамките на тази кампания вложителите получават като бонус и 5% от пълния размер на лихвата.

Според Петър Андронов, главен изпълнителен директор на СИБАНК, освен от авансовото получаване на лихвата, значителна част от клиентите са заинтригувани и от възможността да изтеглят кредит овърдрафт, вместо да прекратяват предсрочно депозита си при неочаквано възникнала нужда от парични средства. Банката предлага на клиентите на «Топ депозит» кредит - овърдрафт в размер до 90% от размера на депозираната сума с преференциален годишен лихвен процент 7.5% и облекчена процедура.

От началото на 2008 г. СИБАНК предлага 5 нови депозитни продукта, които покриват целия потребителски спектър – Обикновен спестовен влог, Евродепозит, Детски спестовен влог, Растящ депозит и Топ депозит.

СИБАНК е част от KBC - втората по големина банково-застрахователна група в Белгия, на 11 място в Европа и в топ - 5 за Централна и Източна Европа.

Разполага с мрежа от 771 банкови клона и 552 застрахователни агента в Белгия, присъства в 35 страни, има повече от 57 000 служители и над 11 милиона клиенти.

змИзпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки