Излизането на ЗПАД “Армеец”на европейския пазар е съвместен проект с „България Еър"

27 Май 2008 г.,zastrahovatel.com

 

Румен Георгиев – председател на УС и изпълнителен директор на ЗПАД “Армеец”

Разрешението от страна на КФН за осъществяване на дейност на територията на Европейския съюз се издаде на 9 април – датата, на която ЗПАД"Армеец" навърши 12 години. "Приемаме това като добра поличба, още повече че началните, стартовите  предпоставки за успех на този проект са налице",отбеляза Румен Георгиев – председател на УС и изпълнителен директор на ЗПАД “Армеец” в интервю за в."Застраховател".

Това е съвместен проект на „Армеец” и „България Еър”. На практика компанията ще разполага с 18 офиса на авиокомпанията на територията на ЕС, в които ще продава своите застрахователни продукти. Голямата част от тези офиси са разположени в централните части на най-големите европейски градове и функционират от години. Следващите стъпки в този проект са обучение на персонала и разработване на конкретни маркетингови мероприятия. Същевременно специализираният  софтуер, с който работи "Армеец", е интернет базиран. "Предвиждаме издаване на застрахователните полици на територията на ЕС по начин, по който това се случва във всеки от офисите на компанията на територията на България. Определяме и този проект като дългосрочен, уточни Георгиев."

 Компанията не очаква реализиране на значителни приходи през началния етап.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
Христо Драганов, 2001
orange_li
"Застраховане"
Христо Драганов Йордан Близнаков, 2000
orange_li
"Презастраховане"
ЯНАКИ АНДРЕЕВ,