Дженерали отчете 220 хил. продажби през електронната система еVP

18 Април 2008 г.,zastrahovatel.com
Над 220 хил. продажби чрез електронната софтуерна система еVP са реализирани от октомври 2007 г. до януари 2008 г. в компаниите от групата "Дженерали", обяви Пламен Хинков, изпълнителен директор на "Дженерали Животозастраховане"АД, по време на Десетия български финансов ИТ форум, който се провежда в столичния хотел "Шератон".  

Г-н Хинков представи системата за достъп до продуктите на животозастрахователното дружество в панела, посветен на електронните канали и новите механизми за привличане на клиенти.

Електронната система на "Дженерали" продава онлайн продуктите на компанията, като изчислява застрахователната премия, отпечатва документи, администрира различни данни. Самата система дава възможност да се опишат всички детайли на застрахователния продукт.

Според г-н Хинков, тази система намалява разходите за продажба на застраховките и увеличава продуктивността. Той съобщи още, че от 2005 г. досега благодарение на електронната система коефициентът на разходите е намалял с около 2%, а 60% от направените предложения са реализирани. В страните от Централна и Източна Европа се администрират между 500 и 700 точки на продажба.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки