Алианц Банк България запазва лихвените нива по всичките си ипотечни кредити

18 Април 2008 г.,zastrahovatel.com

На изложението BalPex банката обявява и удължаването на максималния срок на 35 години

 

Алианц Банк България, въпреки конюнктурата на пазара, запазва съществуващите лихвени нива за всички свои настоящи и нови клиенти – 6.9% за кредити в евро и долари за целия срок на кредита. Добрите позиции и стабилността на финансовата група Алианц позволяват да не се увеличават лихвите по ипотечните кредити в евро и долари. За лихвите в лева в съответствие с динамиката на българския банков пазар и повишението на лихвите по депозитите, Алианц Банк повишава лихвата само за новоотпуснати кредити в лева с 0,5%.

Алианц Банк България се стреми не само да продава продукти на своите клиенти, а да им предлага комплексни финансови решения” – сподели Галя Димитрова, изпълнителен директор. „Акцентът винаги е върху ясните условия, а не върху ценови промоции и условности в продуктите. Банката винаги се е стремяла да бъде лоялна към клиентите си. Израз на това е и запазването на лихвените нива за всички стари кредити, както и липсата на годишна такса за обслужване на кредитите. Освен добрите лихви се запазват и всички допълнителни преимущества като: възможност за предсрочно погасяване без такса, ипотечен овърдрафт до 3 години, гъвкавост и индивидуален погасителен план, възможност за предоговаряне на срок и погасителен план.” – продължи г-жа Димитрова.

Новото при ипотечните кредити на Алианц Банк България е новия по-дълъг срок - до 35 години, който прави възможно ползването на кредитите от повече потенциални клиенти и намалява тежестта на ежемесечните вноски.

Алианц Банк България предлага изключително богата гама от ипотечни кредити за различни цели: кредит Жилище, Кредит Жилище Плюс с индивидуален погасителен план, кредит Жилище на зелено – за покупка на имот в строеж, Ипотечен пакетен продукт – съвкупност от преференции по няколко продукта, Универсален ипотечен кредит – нецелеви кредит без разходооправдателни документи. Условията по всички кредити са едни от най-добрите на българския финансов пазар. За всички кредити банката предлага безплатни застраховки Живот за кредитополучателя и Имущество за имота.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Делови решения"
проф. Румен Георгиев, 2006
orange_li
"Основи на презастраховането"
Радослав Габровски, 1998
orange_li