Търговската марка „ Армеец ” призната за бизнес супербранд на българския пазар за 2008 год.

17 Април 2008 г.,zastrahovatel.com
На 2 април, в Централния военен клуб в столицата, на тържествена церемония бяха отличени 52 компании, като най-известните и най-високо уважаваните бизнес брандове в България.

sblogo_sm.jpgПроектът е част от едно­именната глобална програ­ма, която промотира воде­щите марки на национал­ния пазар и добрите бизнес практики. От първоначално избраните 500 български и чужди брандове, в първото издание на енци­клопедията Business Superbrands 2007-2008 са включени 52 търговски марки.

ЗПАД "Армеец" е сред тези най-силни марки на българския пазар - според първата енциклопедия на бизнес марки. Компанията е основана преди 12 години с цел обслужване интересите на Министерството на отбраната и търговски дружества от системата. През юли 2002 г. “Химимпорт” АД придобива 91.92% от капитала на ЗПАД “Армеец”. След приватизацията на дружеството е наложена нова пазарна стратегия, основаваща се на иновативна продуктова политика, съчетана с бързо и адекватно клиентско обслужване, непрестанно развиващата се дистрибуционна мрежа и стабилно финансово управление . Новата пазарна стратегия превърна компанията в един от водещите застрахователи, чийто пазарен дял от 3,1 % през 2003 г. е 7, 20 % в края на 2007. Компанията е безпосрен лидер на авиационния пазар и една от водещите компании на пазарите на автомобилно застраховане и злополука.

Бизнес Супербарнд е втората награда за ЗПАД “Армеец” за тази година. През февруари Комбинирано застрахователно покритие Каско на МПС и Каско удължена гаранция” на ЗПАД „Армеец” получи приз за финансов продукт на годината в категория “Автомобилно застраховане” на Международното финансово изложениеБанки Инвестиции Пари”, в “Пловдив ” .

Финансовите анализатори определят ЗПАД „Армеец”, като най-динамично развиващата се компания на българския застрахователен пазар.

sbphoto_sm.jpg
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки