„Интерамерикан България” раздаде годишните си награди

17 Март 2008 г.,zastrahovatel.com

Над 60 на сто от агенциите са преизпълнили плана си за 2007 година

Премийният приход от агенциите спрямо 2006 година се е увеличил със 176 на сто

Това стана на традиционна годишна търговска среща за отчитане на финансовите резултати през 2007 година, която се проведе на 23 февруари 2008 година в парк хотел „Витоша”. В нея взеха участие всички служители на Централно управление, директори и офис мениджъри на агенции, както и част от най-изявените агенти.

Срещата беше открита с официално обръщение на г-н Контерман, председател на Борда на директорите на „Интерамерикан България” ЗЕАД. С нескрита радост той поздрави всички нови служители, присъединили се към порасналото семейство на Дружеството през изминалата година. С откритите нови 8 агенции през 2007 година „Интерамерикан България” достигна 42 точки на продажба в страната. Дружеството обяви, че над 60% от агенциите са преизпълнили плана си за 2007 година като ръстът на премийния приход от агенции спрямо 2006 година се е увеличил със 176%.

Специално внимание беше отделено на приоритетите за 2008 година, представени от

г-н Коста Чолаков, изпълнителен директор на „Интерамерикан България” ЗЕАД. Един от фокусите на традиционната среща беше върху получения за дружеството лиценз за развиване на животозастрахователна дейност. Изнесена беше и изключително интересна презентация, запознаваща аудиторията с новите животозастрахователни продукти, които дружеството ще предложи на местния пазар.

Срещата продължи с тържествено награждаване, на което бяха отличени най-добрите агенти и агенции, които получиха специални награди и грамоти за постигнати отлични финансови резултати през изминалата година. В категорията „Най-добри финансови резултати” наградата получи Теодора Нещамска, директор на Агенция Кюстендил. Призове за отлични финансови резултати бяха присъдени на Снежана Сергеева, директор на Агенция Враца, Борис Калайджиев, Директор на агенция Пловдив 603, Георги Иванов, директор на Агенция Свищов, Камен Липчев, директор на Агенция Варна 405, Димитриа Караславова, директор на Агенция Стара Загора. Наградите за най-перспективни млади агенции получиха Иван Янев, директор на Агенция София 106, и Ангел Калчунков, директор на Агенция Петрич. Също така бяха връчени и награди за най-успешно проведени кампании по застраховката „Гражданска отговорност”.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки