ЗПАД "Армеец" увеличи капитала си на 30 766 000 лв.

23 Май 2007 г.,zastrahovatel.com
Общото събрание избра одитор и отговорен актюер за 2007 г.

На 21 май 2007 г. се проведе редовно годишно общо събрание на акционерите на Застрахователно и презастрахователно акционерно дружество „Армеец”. Съгласно предварително обявения дневен ред, акционерите одобриха доклада на Управителния съвет за дейността на дружеството, доклада на регистрираните одитори и приеха заверените финансови отчети за 2006 г.

Взето беше решение печалбата за 2006 г. в размер на 17 497 хил. лв. да се разпредели, като след заделяне на законовите резерви, с печалбата да се увеличи капитала на дружеството.

Капиталът на дружеството се увеличава от 15 019 000 лв. на 30 766 000 лв.

Общото събрание прие изменения и допълнения на Устава на дружеството, с които в Устава се отрази увеличения размер на капитала. Членовете на Надзорния и Управителния съвети бяха освободени от отговорност за 2006 г. Общото събрание избра за одитор на дружеството за 2007 г. специализираното одиторско предприятие „Гранд Торнтон” ООД.

В изпълнение на разпоредбите на Кодекса за застраховането за отговорен актюер на дружеството беше избрана Албена Петрова.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,