Банка Пиреос България откри денонощен информационен център

11 Май 2007 г.,zastrahovatel.com
Телефон 0700 12 002 е достъпен от всички телефонни мрежи в страната и чужбина

Банка Пиреос България откри информационен център (call center) за обслужване на клиенти, който ще работи денонощно 7 дни в седмицата. Ако в момента на обаждането всички консултанти в центъра са заети, клиентите могат да оставят име и телефон за връзка и при първа възможност да получат обратно обаждане.
На телефон 0700 12 002 настоящите клиенти на Банка Пиреос България, могат да получат справка за използвани от тях продукти или услуги, като банкова информация ще се предоставя само след верификация на клиента. Те могат да проверят и състоянието по сметките си – падежи, транзакции, начислени лихви, както и баланс по карти, свободен лимит, дължими вноски, стойност на регистрирани транзакции, причини за неуспешни такива. Кол-центърът ще дава информация и за статуса на подадена молба за кредит и много други. Клиенти, чийто карти са загубени или откраднати, могат да ги блокират още в момента на обаждането.
Информационният център ще предоставя подробна и актуална информация за всички продукти и услуги, предлагани от Банка Пиреос България, както и за условията по тях, параметрите и необходимата документация. Специално обучените консултанти в центъра ще дават на настоящи и потенциални клиенти индивидуални консултации и професионални съвети как да изберат най-подходящите за тях продукти и услуги.
Телефон 0700 12 002 е достъпен от всички видове телефонни мрежи в страната и чужбина. Обаждането от стационарни телефони се таксува на цената на един градски разговор, от мобилни - според абонатния план за обаждане към стационарен телефон, а от чужбина към +359 700 12 002 според плана на абоната за обаждане към стационарни мрежи в България.

Банка Пиреос България е част от финансова група Пиреос и една от най-динамично развиващите се финансови институции у нас. Тя е универсална банка, специализирана в корпоративно банкиране, банкиране на дребно, финансови услуги за малки и средни предприятия, капиталови пазари, инвестиционно банкиране и лизинг. В България Банка Пиреос оперира от 1994 г. В началото на 2005 г. Банка Пиреос закупува Евробанк АД и в момента се нарежда сред десетте най-големи банки в страната. Тя разполага с клонова мрежа от 69 клона и притежава активи за над 1 милиард евро.

Финансова група Пиреос е една от най-активните финансови организации в Гърция и Югоизточна Европа. Oснована през 1916 г., днес финансова група Пиреос притежава група от компании, които притежават собствено ноу-хау в областите на частно банкиране, малки и средни предприятия, капиталови пазари, инвестиционно банкиране, лизинг и шипинг. Финансова група Пиреос притежава активи на обща стойност 31 милиарда евро и клонова мрежа от 536 клона (301 в Гърция и 235 в други държави).
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки