Стартира съвместна кампания на ТБ “Алианц България” и натурални води “Девин” ЕАД

01 Май 2007 г.,zastrahovatel.com

От 16 април 2007 г. стартира промоционална кампания на Търговска банка “Алианц България” и натурални води “Девин” ЕАД. Промоцията предвижда да бъде организирана томбола с талони, с която ще бъдат раздадени 333 награди – 3 уикенда за двама в спа хотел, 30 апарата за топла и студена вода, 50 кафемашини, 50 тостера, 50 термокани, 50 блендера, 50 миксера и 50 ютии.

За участие в играта е необходимо да се съберат 4 промоционални талона от големите бутилки изворна и минерална вода “Девин” в магазинната мрежа или само 1 талон от центровете за продажби на ТБ “Алианц България”. Попълнените талони могат да се изпращат по пощата или да се занесат в най-близкия офис на ТБ “Алианц България” до 15 юни т. г. Наградите ще се теглят на 1 юли 2007 г.

Освен участие в томболата, притежателите на промоционални талони ще получат от ТБ “Алианц България” специални лихви при откриване на депозит до 1.10.2007 г. Всеки, който представи талон в банката, ще увеличи лихвата си по едномесечен депозит с 20% от стандартната лихва, а за тримесечен депозит - с 10% от стандартната лихва.

“Целта на съвместната ни промоция с натурални води “Девин” е да представим банковите продукти като достъпни за клиента, подобно на бързооборотните стоки”, коментира Галя Димитрова – изпълнителен директор на ТБ “Алианц България”.

Освен върху семейни опаковки с минерална и изворна вода “Девин”, промоционални талони могат да се получат и във всички продажбени центрове на ТБ “Алианц България”.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки