Застраховка «Критични болести» на ЗАД «Булстрад Живот» - «Финансов продукт на годината»

14 Март 2007 г.,zastrahovatel.com
Център за обслужване на клиенти на ЗАД «Булстрад Живот" - тел. 0700 18 800 на цената на един градски разговор от цялата страна

Застраховка «Критични болести» - един от най-атрактивните продукти на ЗАД «Булстрад Живот», спечели приза за «Финансов продукт на годината» в категория „Животозастраховане и осигуряване“ на международното финансово изложение „Банки Инвестиции Пари“, което се проведе от 15 до 17 февруари 2007г. в гр. Пловдив.

Застраховка «Критични болести», която спечели престижната награда «Финансов продукт на годината» за 2006г., беше представена от ЗАД «Булстрад Живот» за първи път през пролетта на миналата година.

Според статистиката за социално значимите заболявания сред българите в активна възраст, в последните години рязко е нараснал броят на засегнатите от животозастрашаващи заболявания и състояния – до голяма степен резултат на нездравословен начин на живот и стрес. В същото време експертите на дружеството установяват, че сред продуктите и услугите, предлагани на българския животозастрахователен пазар има пазарна ниша, която не е заета напълно. Затова след задълбочени проучвания на потребностите на българите от специфична животозастрахователна защита, като отчита и нуждата от допълнителна финансова обезпеченост в критични за здравето ситуации, застрахователят решава да лансира застраховка «Критични болести».

Продукти с подобни възможности не са новост за световния и европейския застрахователен пазар, където застраховката «Живот» е нещо традиционно. Какво обаче отличава новата застраховка «Критични болести», представена от ЗАД «Булстрад Живот», от останалите подобни продукти в този сегмент?

Това е специална защитна програма, създадена по примера на най-добрите европейски практики, която предлага по-широк спектър на застрахователна защита и финансова подкрепа в критична за здравето и живота ситуация, при максимално облекчени условия. Тя осигурява застрахователна защита при настъпването на петнадесет от най-разпространените животозастрашаващи заболявания и състояния, като тумор на мозъка, рак, бъбречна недостатъчност, инфаркт на миокарда, операция на аортата или сърдечните канали, байпас на коронарната артерия, както и трансплантация на важни органи, кома, сериозни изгаряния, парализа, мозъчен удар и дори HIV и слепота. Така застрахованото лице може своевременно да се възползва от една добра сума, която би могла да финансира лечението му, да осигури нужните лекарства или спокойно възстановяване без финансови притеснения за него и близките му. Тази възможност се оказва от изключително голямо значение в непредвидена ситуация, в която застрахованото лице има необходимост от допълнителни средства и финансова подкрепа, за да се погрижи за здравето си.

Продуктът «Критични болести», предлаган от ЗАД «Булстрад Живот», е подходящ за максимално широк кръг от хора, но е по-достъпен за тези в добро здравословно състояние. Експертите на дружеството извършват оценка на медицинския риск при сключването на застраховката, тъй като нейното основно предназначение е да осигурява защита при настъпването на непредвидими заболявания и състояния.

Друго допълнително предимство е възможността тази специална защитна програма да се ползва в дългосрочен план като допълнително покритие към основните финансово-осигурителни програми на компанията. Така клиентите на ЗАД «Булстрад Живот» са осигурени още по-надеждно срещу настъпването на неблагоприятни за здравето им ситуации, без това да нарушава спестовните и осигурителните им планове.

За да може да избере най-подходящия вариант за себе си и за своите близки, всеки заинтересован може да получи максимално пълна информация в най-кратки срокове по бърз и удобен начин. На разположение на клиентите на ЗАД «Булстрад Живот» са специално подготвените и сертифицирани по стандартите на компанията професионални застрахователни консултанти в офисите в цялата страна. Отскоро заработи и специален Център за обслужване на клиенти на ЗАД «Булстрад Живот». Актуална информация за всички продукти и услуги, както и за застраховка «Критични болести» - «Финансов продукт на годината», компанията предоставя на цената на един градски разговор, всеки работен ден, вече и на тел.: 0700 18 800.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застрахователно право "
Велеслав Гаврийски,
orange_li
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,