ЗПАД “БУЛСТРАД” официален застраховател на международната изложба ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА

21 Февруари 2007 г.,zastrahovatel.com

Oт 13 до 17 февруари 2007 г. в Интер Експо Център - София  се проведе първото издание на международната специализирана изложба ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА. Целите и амбицията на организаторите са това изложение да се превърне в място за срещи и бизнес на хората, чието работно всекидневие е свързано с транспорта и логистиката.
Над 100 фирми – международни и вътрешни превозвачи, доставчици на складово оборудване - кари, стелажи, баркод терминали, софтуер, вносители на лекотоварни и товарни автомобили,контейнери, хладилници и друго специализирано оборудване, спедиторски, логистични и куриерски фирми присъстваха на изложението
.

Като БЕЗСПОРЕН ЛИДЕР на пазара на транспортни застраховки през последните 45 години, ЗПАД ‘БУЛСТРАД’ стана официален застраховател на изложението.

Всички фирми-участници и посетители на изложение „ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА” получиха от  Булстрад талони за отстъпки (валидни до 31.03.2007 г.) при сключване на определени  лични и фирмени застраховки.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Застрахователно право "
Велеслав Гаврийски,
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005