Алианц България разшири групата си с лизингово дружество

07 Февруари 2007 г.,zastrahovatel.com
Алианц България Холдинг придоби мажоритарен дял (51%) от лизинговото дружество Балкан Стар Сървисис. След придобиването дружеството се преименува на “Алианц лизинг & сървисис” АД.

По този начин Алианц България навлезе в още един бързо развиващ се пазар и разшири кръга на предлаганите финансови продукти и услуги. “Създаването на лизингово дружество е логична стъпка в развитието на Алианц България предвид нарастващото търсене на лизингови продукти от една страна, и от друга - разширяване обхвата на предлаганите услуги и утвърждаване на позицията на компанията като водеща финансова институция в страната” – коментира Димитър Желев – изпълнителен директор на Алианц България Холдинг.

Балкан Стар Сървисис е една от първите лизингови фирми в България, която работи от 4 години на пазара, предимно в областта на лизинговане на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили за марките Мерцедес, Крайслер, Мицубиши, Рено. Новото дружеството ще функционира като универсална лизингова компания и ще предлага голямо разнообразие от лизингови схеми, вкл. за други видове марки нови и употребявани автомобили, както и за техника и оборудване. То ще предлага оригинални решения и гъвкави лизингови схеми, съобразени с нуждите и интересите на клиента.

Предимствата на дружеството ще бъдат кратките срокове и опростени процедури за сключване на договори, максимално конкурентни на пазара условия и широката търговска мрежа на Алианц България. Клиентите ще получават и пълен пакет от застраховки на преференциални цени – Автокаско, Гражданска отговорност на автомобилистите, Автоасистанс, което ще направи предлаганите от “Алианц лизинг & сървисис” АД продукти изключително привлекателни. Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки