Автокаско "БОНУС ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ" - нови по-добри условия за настоящи и бъдещи клиенти по застраховка “Каско” от ЗПАД “Армеец”

02 Февруари 2007 г.,zastrahovatel.com

През изминалите няколко години ЗПАД “Армеец” се наложи като най-динамично развиващата се компания в областта на автомобилното застраховане в България поради гъвкавата си тарифна и продуктова политика и индивидуалният подход при работата с клиенти. Запазвайки традицията да бъде новатор, от 15.02.2007г. ЗПАД “Армеец” пуска за продажба нов продукт по застраховка “Автокаско” – “БОНУС ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ”, предназначен както за физически, така и за юридически лица.

Всеки нов клиент, който сключи своята застраховка “Автокаско” в комбинация със застраховка “Гражданска отговорност” и плати премията по първата еднократно, ползва 10% отстъпка от тарифата по застраховка “Автокаско” в ЗПАД “Армеец”. При подновяване на застраховката в продължение на четири години и липса на предявени претенции за изплащане на обезщетения за периода, клиентът може да поднови своята застраховка по системата “БОНУС ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ” за пета поредна година при тарифно число 2,56%.

Всички клиенти, които подновяват своята застраховка “Автокаско” в компанията, имат право да ползват отстъпка в размер на 5%, независимо дали са предявили претенции за изплащане на обезщетения през периода на действие на предходната застрахователната полица.

Друго съществено предимство за клиентите на ЗПАД “Армеец” е отпадането на прилаганите до момента завишения при заплащане на дължимата застрахователна премия на разсрочени вноски. С въвеждането на “БОНУС ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ” отпада завишението за разсрочено плащане, както за застраховка “Автокаско”, така и за застраховка “Гражданска отговорност”.

В интерес на клиентите на дружеството, ЗПАД “Армеец” е първата застрахователна компания отменила прилаганото завишение при сключването на застраховка “Автокаско” за автомобили с чуждестранна регистрация след присъединяването на България към Европейския съюз.

В допълнение на преференциалните условия при сключване на застраховка “Автокаско” по системата “БОНУС ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ”, ЗПАД “Армеец” предлага още улеснена процедура при завеждане на щети в случаите на настъпило застрахователно събитие по застраховка “Автокаско”.

Възможно е дистанционно завеждане на щети на телефони 02/8190 927; 02/8190 928; 02/8190 946; 02/8190 947 за застраховани МПС до 3 /три/ години от датата на производство или с право на ремонт в сервиз на официалния вносител за съответната марка.

Увреденото МПС се предоставя за оглед директно в сервиза на официалния вносител. Огледът се извършва в рамките на 24 часа от представител на застрахователя като за целта е необходимо само да попълните Уведомление за завеждане на щета, предоставено от сервиза.
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Имуществено и лично Застраховане"
Христо Драганов Марин Нейков, 2000
orange_li
"Застраховане"
Христо Драганов Йордан Близнаков, 2000