80% ръст на премийния приход за първите 11 месеца на 2006г. отчита ЗК „Български имоти – Винер Щетише” АД

05 Януари 2007 г.,zastrahovatel.com
"Имаме реализиран ръст от 80% за първите 11 месеца на 2006 година в сравнение с аналогичния период на 2005 г. Това ни прави най-динамично развиващата се група застрахователни компании на българския застрахователен пазар – близо пет пъти повече от темпа на развитие на общото застраховане у нас".Това заявява Ангел Крайчев,председател на УС и главен изпълнителен директор на ЗК „Български имоти – Винер Щетише” АД в интервю за в."Застраховател прес".

"Значителен е делът ни в продажбите „на дребно”, т.е. в бизнеса за физически лица и изобщо нашият портфейл е адресиран предимно там. Вярно е обаче, че през последните години, откакто сме част от „Виена Иншурънс Груп”, имаме и много корпоративен бизнес. Основни застрахователи сме на австрийската бизнес-общност в България. Имаме постижения в застраховането на сериозни европейски компании. Това помага за структурирането на нашия портфейл. Покриваме пълната гама от услуги – човек може да застрахова дома си, автомобила си, отговорността си, живота на себе си и семейството си. В последните години отбелязваме успех не само в подновяване на съществуващите застрахователни договори. Търсим възможност за предлагане на пакетни продукти – две и повече застраховки – на всеки наш клиент. Когато говорим за комбинация от такива застраховки, както и за авансово плащане, ние предоставяме и съответните бонуси. За нас тези „комплексни клиенти” са много важни и са залог за успех на бизнеса, който правим".

Пълния текст на интервюто ще намерите в рубриката ни "Интервюта,коментари...".

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки