ЗПАД „АРМЕЕЦ” стартира Коледната промоция на застраховка „Защитена фамилия”

30 Ноември 2006 г.,zastrahovatel.com


На 23.11.2006 г . ЗПАД „АРМЕЕЦ” стартира Коледната промоция на застраховка „Защитена фамилия”. Застраховката ще се продава с 20% отстъпка.

Промоцията ще помогне на клиентите на дружеството да вземат решение за сключване на застраховка на своя дом и семейство по време на кампанията по сключване на застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите”. Застрахователните премии за всички покрития в Коледната тарифа са намалени с 20%. Минималната премия по полицата е намалена на 10 лв., като за тази цена се застрахова недвижимо имущество за 5 000 лв. и движимо имущество за 1 000 лв. срещу рисковете пожар, природни бедствия и аварии (без земетресение). Това минимално покритие е съвсем реално, тъй като застраховката е направена на „Първи риск” – обезщетява се действителния размер на вредите, до размера на застрахователните суми за движимо и недвижимо имущество. Клиентът е в правото си да избере по-високи застрахователни суми и да добави нови рискове – земетресение, кражба чрез взлом, гражданска отговорност, злополука на членовете на семейството си и др.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999
orange_li
"Застрахователно право "
Велеслав Гаврийски,
orange_li
"Здравно застраховане"
д-р Ирена Мишева ,