Само до 31.12.2006г. до 45%отстъпки по имуществените застраховки от ЗПАД "Алианц България"

29 Ноември 2006 г.,zastrahovatel.com
ЗПАД "Алианц България" предлага специални промоционални отстъпки до 45% от стандартната тарифа по застраховка "Жилищни сгради и домашно имущество". Промоционалните условия важат за застраховките, сключени до 31.12.2006 г.

Застраховката е за срок от една година и покрива понесените щети, вследствие пожар, кражба, природни бедствия (буря, градушка, проливен дъжд, наводнение, тежест при естествено натрупване на сняг и лед, замръзване, падащи дървета, клони или други външни обекти вследствие буря или градушка) и други събития, довели до унищожаване или увреждане на имуществото.

Застраховката "Жилищни сгради и домашно имущество" покрива и допълнителните разходи на застрахования за ограничаване на вредите, за отстраняване на развалини и останки, за преместване, предпазване и съхранение на застраховано имущество, и хотелски разходи, ако жилището стане необитаемо вследствие на застрахователното събитие. По желание на клиента към покритието могат да се включат и рисковете земетресение, злоумишлени действия на трети лица и гражданска отговорност към трети лица.

Застрахователната сума се определя общо за движимо и недвижимо имущество (без отделен опис на движимите вещи) и на база възстановителна стойност за ново. В случай на застрахователно събитие обезщетението се изплаща в 14-дневен срок след доказване на основанието и размера на дължимата сума.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки