Нови атрактивни условия по застраховка “Автокаско” и възможност за онлайн-разплащания от ЗПАД "Армеец"

25 Септември 2006 г.,zastrahovatel.com
До края на 2006 г. ЗПАД “Армеец” ще предложи два нови продукта по застраховка “Автокаско” на своите настоящи и бъдещи клиенти.

“Каско NOVA”, което ще стартира до края на месец Септември и “Каско Лоялен клиент”, което ЗПАД “Армеец” планира да предостави като продукт на своите клиенти през месец Октомври.

При “Каско NOVA ” клиентите ще могат да сключат застраховка с франшиз (самоучастие). Размера на франшиза ще зависи от ценовата група в която попада автомобила и може да варира от 150 лв. до 3 000 лв. Отстъпката, която ще получат клиентите е в размер на 30% от базовото тарифно число.

При “Каско Лоялен клиент” всеки клиент, който при подновяване на застраховка “Каско” не е предявявал претенции за изплащане на застрахователно обезщетение през изминалия едногодишен период, ще ползва 20% отстъпка от дължимата застрахователна премия. По този начин ЗПАД “Армеец” ще бъде първото застрахователно дружество в България, което ще въведе системата “Бонус-Малус”. С двата си нови продукта ЗПАД “Армеец” предлага на своите клиенти услуга отговаряща изцяло на световните практики и тенденции в застраховането.

ЗПАД "Армеец" вече Ви предлага възможност да плащате вноските по застрахователните си полици online.

За целта е необходимо да имате регистриран потребител в системата за електронни разплщания на ePay.bg. Въвеждайки номера на Вашата полица и ЕГН или Булстат (ако полицата е на юридическо лице) ще можете да видите падежите по Вашата полицата и да маркирате за плащане съответната вноска.

Необходимо е да въведете и Вашият КИН (клиентски идентификационен номер) в системата на ePay, който можете да видите от началната страница на ePay.bg след като влезнете в системата с Вашия потребител и парола.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Икономика на застраховането"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,