ЗАД „Армеец“ създаде нова застраховка за дома специално за клиенти на ЦКБ

28.11.2019
ЗАД „Армеец“ създаде нова застраховка за дома специално за клиенти на ЦКБ

Полицата „Нашият дом“ е най-новият застрахователен продукт от портфолиото на компанията


 Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ и Централна Кооперативна Банка направиха поредната стъпка към надграждане на дългогодишното партньорство между двете компании, предлагайки още по-широка гама от банково-застрахователни продукти в полза на своите клиенти. Водещата застрахователна компания „Армеец“ създаде нова застраховка „Нашият дом“ специално за клиентите на ЦКБ. Всички притежатели на разплащателни и спестовни сметки в банката вече могат бързо и лесно, без оглед и без попълване на въпросник, да сключат застраховка за дома си директно в банковия офис.


Новата полица от портфолиото на компанията се предлага на преференциални цени в различни пакети според застрахователната сума, така че всеки да може да избере най-изгодния и полезен за него комплект от услуги. За максимално улеснение процедурата по сключването не включва предварителен опис и оценка  на движимото и недвижимото имущество, и е без самоучастие на застрахования по всички рискове, включително и земетресение.


Всеки клиент със сметка в ЦКБ може да застрахова жилищни и вилни сгради, обзавеждането в дома си, както и битови електроуреди, аудиовизуална и електронна техника и лични вещи, които са част от домакинството. Всички подобрения по жилището и новопридобито движимо имущество (обзавеждане, техника, уреди) се считат за автоматично застраховани без доплащане на премия, което е и едно от големите й преимущества.


Застраховката „Нашият дом“ покрива широк набор от рискове, сред които пожар, късо съединение и токов удар, природни бедствия, аварии от водопроводни, канализационни, отоплителни и климатични инсталации, кражба при взлом, както и кражба с техническо средство. Полицата покрива и щетите при счупени стъкла и витрини.


Новият застрахователен продукт вече се предлага в офисите на ЦКБ в цялата страна. Създаването и предлагането му е част от дългосрочната стратегията на банката да осигури на клиентите си пълно банково-застрахователно обслужване.


Повече информация за полицата „Нашият дом“ може да откриете на www.armeec.bg, както и на www.ccbank.bg


 

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки