Дженерали Застраховане АД проведе годишната си национална среща

05.11.2019
Дженерали Застраховане АД проведе годишната си национална срещаНа 26-ти октомври, на деня на свети Димитър,  GENERALI проведе своята традиционна годишна Национална среща. На нея отчетохме отличните си резултати, очертахме своята стратегия и цели за следващите години.


Г-н Данчо Данчев – Главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на компанията сподели, че GENERALI е една от водещите застрахователни и финансови групи в света и че застрахователният сектор изисква ангажимент по отношение на разнообразните бизнес, социални, екологични и културни сфери, в преследване на общата цел за устойчиво икономическо развитие.


По време на срещата беше акцентирано върху предстоящото имплементиране на стандарта МСФО 17, политиката за устойчиво инвестиране и развитие, както и  дигиталната трансформация и неизбежната промяна на застрахователния бизнес, продиктуван от нея.


Фокусирано беше и върху ключовите умения за изграждане и развиване на хората в дигиталната ера, които ще превърнат GENERALI в една опростена, гъвкава и ефективна организация.


Разбира се бяха отличени и най-добрите агенти и структури на компанията, които за поредна година доказаха, че освен предлаганото експертно обслужване, служителите ни не са просто лице за контакт, а Партньор за цял живот на нашите клиенти.


На срещата присъства Управителният съвет на Дженерали Застраховане АД в лицето на г-н Данчо Данчев – Главен Изпълнителен директор, г-жа Жанета Джамбазка - Изпълнителен директор, г-н Юри Копач - Изпълнителен директор и г-н Радослав Димитров - Изпълнителен директор. За нас беше изключително удоволствие да посрещнем и членовете на Надзорния съвет на компанията, а именно г-н Luciano Cirina - Регионалният изпълнителен директор на Generali ACEER Holding , г-н Werner Moertel и г-жа Beata Petrusova.


Финансовите резултатите на компанията доказват, че GENERALI освен доверен партньор на клиентите си е организация със стриктна финансова политика, която държи изключително много на своя професионален морал и спазва всички изискванията и регулациите на местното и европейско законодателство.

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки