Алианц България получи приз Застраховател на обществото 2019

17.10.2019
Алианц България получи приз Застраховател на обществото 2019


Алианц България спечели за втора поредна година приза „Застраховател на обществото“, като се класира  на второ място с инициативата Allianz World Run - Allianz Bulgaria Team Run. Отличието бе връчено на специална церемония късно снощи от Асоциация на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери.


Allianz World Run e глобална инициатива с ясно очертани социални ангажименти. Тя е в подкрепа на децата в нужда от SOS детски селища в най-уязвимите райони по света, като работи за осигуряване на средства за закрила на детето,  храна, здравни грижи, както и на образователни материали и оборудване. Инициативата обединява хиляди хора в подкрепа на нуждаещи се деца и същевременно насърчава физическата активност сред обществото.


„Ние в Алианц вярваме в обединяващата сила на спорта, в способността му да изгражда отдаденост, целеустременост и отговорност – ценности, които са в основата на нашата успешна работа. Заедно можем да постигнем много повече, когато всички сме обединени от една кауза. А това признание показва, че сме избрали верния път“, заяви Глория Димитрова - главен директор Маркет мениджмънт на Алианц България, при получаване на наградата.


През тази година служителите на Алианц България и техните семейства пробягаха 8545 км. Така Алианц България удвои постижението си от предходната година, и се класира на 44 място в Allianz World Run 2019 в конкуренция с 98 държави, участващи в маратона.

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,
orange_li