УНИКА България получи наградата „Най-добър дългогодишен корпоративен партньор“ на SOS Детски селища България

02.02.2018
УНИКА България получи наградата „Най-добър дългогодишен корпоративен партньор“ на SOS Детски селища България


 

 

Застрахователната компания бе отличена в рамките на второто издание на Годишните награди на SOS Детски селища България „Едно семейство“

 

 

 

УНИКА България взе отличие за „Най-добър дългогодишен корпоративен партньор на SOS Детски селища България за подкрепа към каузата на организацията. В рамките на вторите годишни награди за корпоративни партньори на SOS Детски селища България „Едно семейство“ бяха отличени представители на бизнеса, индивидуални дарители, медийни партньори и SOS съмишленици, които подпомагат децата и семействата в нужда.

 

Георги Георгиев, изпълнителен директор на УНИКА България, получи наградата на специална церемония в Централен военен клуб София. Сътрудничеството между SOS Детски селища България и застрахователната компания датира от 2011 г. УНИКА има дългосрочен ангажимент като спонсор на едно SOS семейство от детското селище в Трявна, като до момента даренията възлизат на повече от 42 000 лв.

 

За УНИКА България:

Застрахователните компании „УНИКА“ АД и „УНИКА Живот“ АД са част от УНИКА Иншурънс Груп – международна компания с над двувековна традиция и опит в застраховането. УНИКА Груп (UNIQA Insurance Group AG) е един от водещите застрахователи на основните си пазари в Австрия и Централна и Източна Европа. 22 000 служители и ексклузивни търговски партньори обслужват повече от 10 милиона клиенти на УНИКА в 18 страни.

 

 
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Капиталовите системи: Ролята им за решаването на пенсионния "
Българската асоциация на дружествата за допълнител,
orange_li
"Управление на риска"
Христо Драганов, 2003
orange_li