Първа годишна партньорска среща на ЗАД "Армеец" с водещи застрахователни брокери

21.11.2017
Първа годишна партньорска среща на ЗАДНа 16 ноември в Гранд хотел София, ЗАД „Армеец“ събра представители на водещите застрахователни брокери на среща-коктейл. На поканата се отзоваха, както представители на големи международни брокерски компании, опериращи в България, така и национални ритейл и корпоративни брокери.


Срещата беше открита от мениджмънта на ЗАД  „Армеец“, като на нея присъстваха и всички директори и експерти на ключови дирекции в дружеството. 


Г-жа Диана Манева и г-н Константин Велев, изпълнителни директори на ЗАД „Армеец“ направиха презентация, чиято основна цел беше брокерите да се запознаят с разработените нови и атрактивни продукти на компанията, основно в сегментите на домашно имущество, автомобилно застраховане, професионални отговорности, някои от които уникални за българския пазар. Акцент на презентацията беше представяне на ключови бизнес индикатори и презастрахователната програми на дружеството по бизнес линии.

След официалната част последва коктейл, където на чаша вино, всички участници успяха в неформален разговор да обсъдят намерения за бъдещо ползотворно сътрудничество. 


 

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,
orange_li