Доброто лице на бизнеса

14.11.2017
Доброто лице на бизнеса

 

На 9 ноември 2017г.  изпълнителният директор на „ЗД Евроинс” АД , г-жа Йоанна Цонева, присъства на среща с вицепрезидента Илияна Йотова и ръководители на банки, застрахователни компании и пенсионни дружества, инициирана от вестник "БАНКЕРЪ".

Представителите на финансовия бранш представиха на вицепрезидента своите сегашни и бъдещи социални проекти в сферите на образованието, културата, здравеопазването, екологията, подобряването на финансовата култура на децата. Те разказаха и за инициативите им, свързани с подпомагането на деца в неравностойно положение, на деца таланти и за инициативите си към пострадалите от природни бедствия региони. Представителите на финансовите институции предложиха на Илияна Йотова няколко идеи за нови и съвместни инициативи.Всички присъстващи се обединиха около факта, че имат нужда от институционална подкрепа за повишаване на финансовата грамотност на младите хора.

"Добрите дела трябва да бъдат публични. В България има остър дефицит на добри новини", категорична бе позицията на вицепрезидента Илияна Йотова.
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Капиталовите системи: Ролята им за решаването на пенсионния "
Българската асоциация на дружествата за допълнител,
orange_li
"Имуществено и лично Застраховане"
Христо Драганов Марин Нейков, 2000
orange_li