Повишаване грижата за клиента – основен приоритет в работата на „Лев Инс“

09.11.2017
Повишаване грижата за клиента – основен приоритет в работата на „Лев Инс“


„Лев Инс“ стартира модернизиран и иновативен модел на работа, отговарящ в още по-голяма степен на съвременните изисквания и потребностите на обществото. Дружеството ще изненада своите клиенти и с няколко иновативни продукта. Хубавите новини бяха съобщени по време на Национално съвещание на компанията, което се проведе в София на 20 и 21 октомври. „Светът се променя и ние трябва да сме активни, да се адаптираме и да следваме поведението на лидер на пазара.“. С тези думи изпълнителният директор на „Лев Инс“ Павел Димитров откри форума, като подготви всички присъстващи за готвените изненади.


 Първата добра новина традиционно дойде от дирекция „Аквизиция Автомобилно застраховане“.


„Много скоро „Лев Инс“ ще пусне на пазара нов продукт. Идеята за него дойде от нашите клиенти и бе разработен, за да отговори изцяло на техните потребности.  В момента се финализират условията по застраховката“, съобщи директорът на „Автомобилно застраховане“ Валентин Илиев.


По време на съвещанието бе представен и новият директор на „Ликвидация“ – Александър Марков, който заедно с екипа си вече стартира поредица от нововъведения в полза на клиента. С новата система ще бъде сведено до минимум времето за приемане и обработване на щети, като по този начин обезщетенията за ремонт на автомобила ще се изплащат по-бързо.


Хубави изненади очакват клиентите на „Лев Инс“ и по застраховки „Имущество“ от 15 ноември.  Нови промоционални условия по продукта „Домашно имущество“ ще дадат възможност на повече хора да защитят най- ценното, което имат – своя дом и семейство. „Промоцията ще продължи за период 3 месеца, през който клиентите на „Лев Инс“ ще могат да се възползват от три пъти по-голяма застрахователна сигурност срещу двойно по-ниска цена“, поясни Мая Бонева, главен експерт в Дирекция „Общо застраховане“.


Мисия здраве“ е името на най-новия продукт на „Здравноосигурителен институт“, разработен съвместно с „Животозастрахователен институт“, които са част от финансовата група на „Лев Инс“. Срокът на застраховката е 3 години и допълва услугите на Здравната каса. Клиентите могат да избират между „Основен“ и „Разширен“ пакет, както и дали да застраховат себе си, семейството си или пък да сключат групова застраховка, която е подходяща за служители във фирми или предприятия. При индивидуалните и семейните застраховки премията може да се изплаща на вноски. За разлика от обикновените здравни застраховки „Мисия здраве“ предлага дневни пари за болничен престой, безплатни профилактични прегледи, както и разходи за оперативно лечение.


По време на Националното съвещание на „Лев Инс“ се положи акцент върху темата за активното застраховане, като съвременен и иновативен подход към клиента, който гарантира неговата сигурност в динамично променящата се среда.

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки