УНИКА връчи награда за принос в приемната грижа

06.11.2017
УНИКА връчи награда за принос в приемната грижа
Иван Ганчев, директор на дирекция „Маркетинг, иновации и обучения“ в УНИКА, връчи отличие в категория „Инвеститор“ на вторите награди за принос в приемната грижа „Спасители на детството“. Наградите, организирани от Националната асоциация за приемна грижа, отличават усилията на приемни родители, социални работници, осиновители и родни семейства, лекари, учители, журналисти, общини и други, допринесли за благосъстоянието на изоставените деца.


„Дълбоко вярвам, че независимо колко шумни са децата понякога, качественият критерий за детството е смехът, а количественият – броят на техните усмивки“, заяви Иван Ганчев, директор на дирекция „Маркетинг, иновации и обучения“ в УНИКА.


Церемонията се проведе на 1-ви ноември и събра над 200 гости. На наградите присъстваха заместник-министрите на труда Росица Димитрова и на образованието Таня Михайлова, активни застъпници на каузата от страна на бизнеса и неправителствения сектор.


НАПГ е българска неправителствена организация, която е създадена от приемни родители от цялата страна през 2009 година. Асоциацията защитава интересите на децата в риск и се застъпва за приемните родители и решаването на техните проблеми.


Повече снимки от събитието можете да видите ТУК.


 


 

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки