Стартира коледната семейна кампания по животозастраховане на ДЗИ

06.11.2017
Стартира коледната семейна кампания по животозастраховане на ДЗИ


Наближават празници! И докато търсим какво да подарим на любимите си хора, винаги се замисляме за сигурността на нашите доходи, спестявания и здраве. Всъщност на-скъпото нещо в живота е нашето щастие и спокойствие, а ДЗИ вече 70 години се грижи за тяхната защита. Какъв по-добър подарък да си направим за празниците от застраховка „Живот“?


Целта на семейната кампания е осигуряването на комплексни застрахователни решения за всички нужди на семейството, чрез широката продуктова гама на дружеството.  Защитата на живота, доходите и здравето, както и гарантирането на средства за непредвидени житейски разходи, са в центъра на нашето предложение към вас – клиентите на ДЗИ Животозастраховане.


Независимо от това дали тайната на вашето спокойствие би била защита на дохода в случай на възникване на непредвидено събитие, спестявате за екскурзии, бъдещи покупки или бъдещето на децата, осигуряване на средства за покриване на възможни медицински разходи или второ лекарско мнение - единствено ДЗИ има правилното решение за Вас!


Периодът на кампанията е 01.11.2017 – 22.12.2017, а продуктите които влизат в нейния обхват са: ДЗИ Динамик, ДЗИ Премуим, ДЗИ Best Doctors и Добро здраве.

Повече информация за условията на провеждане на кампанията може да получите във всеки офис на ДЗИ!


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки