Дигитален агент е новата иновативна програма на Дженерали Застраховане

26.10.2017
Дигитален агент е новата иновативна програма на Дженерали Застраховане

Дигитален агент е следващата стъпка, която Дженерали Застраховане предприема в посока осигуряване на по-ефективна и интерактивна връзка между клиент и застрахователен агент


Интернет е най-използваният и популярен начин за получаване и изпращане на информация. Скоростта, с която се развива интернет и обема информация, която се обменя всеки ден доказва, какво е важно за хората днес: бърз и лесен достъп до информацията, която ги интересува, когато им е необходима. Промяната в начина на живот, начина на общуване и осъществяване на комуникация са едни от основните фактори  Дженерали Застраховане да стартира първата на българския застрахователен пазар иновативна програма наречена  Дигитален агент.


Дигитален агент е проект със стратегическо значение, който всъщност е основополагащ за трансформиране на настоящия метод на работа, към по-интерактивен, по-отворен и по-бърз.  „Ние от Дженерали вярваме, че давайки възможност на нашите агенти да бъдат в Google, единствено ще им помогне да работят по един по-модерен и ефективен начин“ – заяви Таня Стойкова, Директор Управление на връзки с клиенти, по време на годишната агентска конференция на Дженерали Застраховане, провела се на 26 септември 2017 г. в к.к. Боровец.


През последните 10 години Дженерали работи върху внедряването на различни технически решения, които да подобрят работата на застрахователния агент, да улеснят комуникацията между агент и клиент и същевременно да предоставят набор от дигитални услуги, отговарящи на изискванията на пазара.

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Делови решения"
проф. Румен Георгиев, 2006
orange_li
"Застрахователно право "
Велеслав Гаврийски,
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,