„Лев Инс“ получи международно признание

17.10.2017
„Лев Инс“ получи международно признание

ЗК „Лев Инс“ АД е най-успешната сред българските застрахователни компании, сочи престижната класация на SeeNews TOP 100 SEE на новинарска агенция SeeNews.
В класацията влизат 19 български застрахователи, които са сред най-големите сто по брутно записани премии в Албания, Босна и Херцеговина, България, Косово, Македония, Молдова, Словения, Сърбия, Румъния, Черна гора и Хърватия.
Според SEE TOP 100 „Лев Инс“ е лидер сред застрахователите в и сред 20-те най-добри в Югоизточна Европа.
Международното признание идва и след успеха на компанията у нас. Според официалните данни на КФН за 2016 година „Лев Инс“ е безспорен лидер по общо застраховане. За изминалата година дружеството реализира приходи от над 195 млн. лв., което представлява пазарен дял от 12,3% .
През последното десетилетие „Лев Инс“ е безспорен пазарен лидер в автомобилното застраховане, което съставлява най–големия дял от портфейлите на общозастрахователните дружества в България.
Успехът на компанията се дължи на устойчивото развитие и изпреварващия подход при управление на риска, чрез прилагане на философията за „Активна корпоративна сигурност”.
Ключът към успеха на компанията продължава да е добрата комуникация с клиента и смелостта да въвежда иновативни продукти, непознати за българските потребители, но от изключително значение за тяхната сигурност.

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Наръчник на застрователния посредник"
Христо Драганов Румен Гълъбинов, 2003
orange_li
"Книга за парите"
Методи Христов Станимир Христов, 2002
orange_li