Дженерали Застраховане АД представя нови функционалности в онлайн клиентския си портал My Generali

01.12.2021

Дженерали Застраховане АД, една от водещите застрахователни компании в България, представя нови функционалности в онлайн клиентския си портал My Generali, който стартира по-рано тази година в партньорство с технологичната компания Софтуер Груп.

В допълнение на сегашните функционалности на платформата – подновяване на полици и плащане на предстоящи вноски по застраховки Гражданска отговорност, Каско на МПС и Автогрижа, вече ще могат да бъдат сключвани и нови застрахователни полици Домашно имущество, Помощ при пътуване в чужбина и Гражданска отговорност, изцяло онлайн.

Добавена е и функционалност „Моят офис“, чрез която клиентите бързо и лесно ще могат да се свържат с обслужващия си офис за съдействие.

Имплементирането на новите функционалности е още една крачка към дигитализиране на услугите, предлагани от Дружеството и стратегията да бъдем Партньор за цял живот за нашите клиенти. За да бъдем в унисон с този план и да отговорим на нуждите на всеки потенциален клиент, платформата вече е достъпна и за изцяло нови клиенти за компанията, а не само за настоящи. По този начин всеки може да се възползва от предимството на My Generali да сключи полица, навсякъде и по всяко време.

Онлайн порталът е базиран на изградената дигитална платформа My Generali. Разработенa от Софтуер Груп, предлагайки нови канали за обслужване на клиентите на Дженерали Застраховане и подобрено клиентско преживяване.

„Чрез My Generali предлагаме на нашите клиенти цялостно обслужване по застрахователните им договори в реално време. Стремим се да отговаряме на нуждите на всеки един от нашите клиенти и да бъдем по-близо до тях, за да се чувстват сигурни и защитени. Ето защо, продължаваме да разработваме нови функционалности в дигиталния портал My Generali, а съвсем скоро ще пуснем и мобилно приложение, което ще бъде налично за Android и iOS.“ – каза Радослав Димитров, Изпълнителен директор на Дженерали Застраховане АД.

“За нас е удоволствие да подкрепяме Дженерали Застраховане в мисията им да бъдат лидери в дигитализацията на застрахователните услуги в България и да предлагат нов тип клиентско преживяване в унисон със съвременните очаквания на клиентите си.” – сподели Калин Радев, Изпълнителен директор на Софтуер Груп.


 




 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки