Безплатни консултации за всички потребители в приложението за онлайн медицински съвети MedUNIQA

08.04.2021
Безплатни консултации за всички потребители в приложението за онлайн медицински съвети MedUNIQA


 

100 безплатни консултации през месец април предоставя застрахователна компания УНИКА в своето онлайн приложение за телемедицина MedUNIQA

 

По случай Международния ден на здравето и Деня на здравния работник, които отбелязваме на 7-ми април, застрахователна компания УНИКА дава възможност на всички желаещи да получат напълно безплатен медицински съвет от лекар изцяло онлайн. Консултациите се осъществяват в приложението за телемедицина MedUNIQA, като желаещите трябва да посетят линка https://med.uniqa.bg/home. Нуждаещите се от медицински съвет, могат да избират между 11 специалности и над 150 лекари и специалисти в различни области, доказани професионалисти, доценти и професори. Приложението предлага възможност и за онлайн консултации при поставена диагноза или съмнение за инфекция от COVID-19.

 

„Решихме да направим този жест, защото искрено вярваме, че телемедицината е възможност за бърз, лесен и безопасен достъп до съвет от лекар. Благодарение на възможностите, които предоставя, бихме могли да облекчим натоварването на нашите лекари, особено през тези трудни за всички нас периоди. Неслучайно избрахме и датата 7-ми април. Бихме искали да изразим съпричастността си и благодарим за ежедневните грижи на нашите здравни специалисти на първа линия.“ коментира Борис Паличев, Генерален мениджър на застрахователна компания УНИКА.

 

Уеб приложението MedUNIQA предлага възможност за консултация в рамките на 24 часа от денонощието, 7 дни в седмицата. Потребителите могат да се запознаят с автобиографията и рейтинга на лекарите, консултиращи в специалностите Акушер-гинекология и бременност, Вътрешни болести и COVID-19, Гастроентерология, Дерматология, Ендокринология, Ортопедия, Очни болести, Педиатрия и COVID-19, Психология, Урология и Хранене и диетика. С тази кампания застрахователна компания УНИКА отбелязва и навършването на една година, откакто приложението MedUNIQA дава възможност както на клиенти на компанията, така   и не застраховани лица да получат навременна медицинска грижа без значение къде се намират и без необходимост да посещават лекарски кабинет.

 

След изчерпване на 100-те безплатни консултации, приложението ще бъде достъпно за всички при регулярните условия, като запитванията на потребители със  здравна застраховка „УНИКА за нашето здраве“ ще се покрива от полицата им, както и разходи за лекарства и изследвания.

 

Всички подробности за приложението и как да направите безплатна онлайн консултация, можете да прочетете на сайта на УНИКА https://www.uniqa.bg/meduniqa и на линка https://med.uniqa.bg/home.

 

За УНИКА:

 

Застрахователните компании „УНИКА“ АД и „УНИКА Живот“ АД са част от УНИКА Иншурънс Груп - една от водещите застрахователни компании в Австрия и Централна и Източна Европа. Около 20 000 служители и ексклузивни партньори обслужват над 10,1 милиона клиенти в 18 държави. УНИКА е втората по големина застрахователна група в Австрия с пазарен дял от около 21% и оперира в Централна и Източна Европа в страните: Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Унгария, Косово, Македония, Черна гора, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия и Украйна. Групата UNIQA включва и застрахователни компании в Швейцария и Лихтенщайн.

 
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки